Stiri

O turistă daneză a fost găsită de jandarmii montani!

571

O turistă daneză a fost găsită de jandarmii montani în apropierea Cabanei Postăvaru, după ce s-a rătăcit pe întuneric în Poiana Brașov. Potrivit informațiilor oferite de autorități, femeia a avut noroc că a fost observată la timp de salvatorii montani, care se pregăteau să-și încheie programul și să coboare în stațiune.

Conform relatărilor, afară se lăsase deja întunericul, iar instalațiile de transport pe cablu nu mai funcționau, fapt care a dus la pierderea turistei daneze în zonă. Din fericire, aceasta a fost găsită în timp util și a fost coborâtă în siguranță de către jandarmii montani.

Turista a declarat că a plecat în drumeție de pe Tâmpa și că intenționa să ajungă tot în Brașov, dar s-a rătăcit și astfel a ajuns în Postăvaru. După ce a fost recuperată în siguranță, turista a primit ajutor pentru a ajunge în zona unde era cazată, fiind bucuroasă că a scăpat din această aventură neplăcută.

#turistă #Danemarca #rătăcită #PoianaBrașov #jandarmiMontani #salvatoriMontani #CabanaPostăvaru #întuneric #drumeție #Tâmpa #Brașov #siguranță #recuperată #ajutor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi