Politica

Adrian Veștea: Susținere fermă pentru Echipa Liberală din Codlea și Marian Popoiu

271

„Dragi codleni,

În această ultimă săptămână de campanie electorală, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate echipei liberale din Codlea. Am fost mereu alături de acest oraș, și să îl susțin candidatul nostru, Marian Popoiu, și echipa Partidului Național Liberal în această competiție electorală.

Am discutat adesea cu cetățenii din Codlea despre viitorul municipiului, despre importanța echilibrului și a unei dezvoltări unitare. Este esențial ca municipiul Codlea să se dezvolte în pas cu zona metropolitană, beneficiind din plin de oportunitățile oferite de deschiderea Aeroportului Brașov. Proiectele propuse de echipa liberală vizează îmbunătățirea conectivității și integrarea Codlei într-un mod benefic cu Brașovul, aducând prosperitate și dezvoltare economică.

Echipa liberală din Codlea, condusă de Marian Popoiu, este pregătită să aducă echilibru și maturitate în Consiliul Local. Acest echilibru este important pentru a asigura o guvernare eficientă și transparentă, orientată spre nevoile reale ale comunității. Am încredere că această echipă va continua să lucreze cu aceeași determinare și responsabilitate, aducând proiecte importante care să transforme Codlea într-un oraș modern și bine conectat. Campania noastră a fost una a bunului simț, bazată pe idei concrete și soluții reale pentru comunitate. Echipa liberală nu și-a trădat niciodată electoratul și a demonstrat mereu că este dedicată cauzei comune. Ne dorim să asigurăm o reprezentare echilibrată în Consiliul Local și în primărie unde fiecare voce să fie ascultată și fiecare sector al comunității să se dezvolte .Pe 9 iunie, vă îndemn să susțineți echipa liberală și să-l votați pe Marian Popoiu pentru funcția de primar al municipiului Codlea. Sunt convins că, împreună cu ei, Codlea va continua pe drumul dezvoltării și al prosperității. Codlea a fost întotdeauna de dreapta și sunt sigur că va rămâne astfel și pe viitor.

Cu prietenie și încredere,
Adrian Veștea”

*CMF 21240015

Inapoi