Stiri

Programul RATBV S.A. în perioada Sărbătorilor Pascale

599
RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că în perioada Sărbătorilor Pascale mijloacele de transport public de călători vor circula conform unor orare adaptate la cerințele de mobilitate existente în aceste zile, după cum urmează:

– Vineri, 22 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare;
– Sâmbătă, 23 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile de sâmbătă;
– Duminică, 24 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
– Luni, 25 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile de duminică;
– Marți, 26 aprilie 2022 – program circulație corespunzător unei zile lucrătoare.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.
În ceea ce privește programul de funcționare al punctelor de vânzare RATBV, facem mențiunea că în perioada 22 – 25 aprilie 2022, inclusiv, casieriile vor fi deschise conform programelor aferente unor zile de sărbătoare. Orarul de funcționare poate fi consultat pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Rețea distribuție bilete și abonamente”, respectiv accesând https://www.ratbv.ro/retea-distributie-bilete-si-abonamente/
Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, reamintim faptul că de la începutul acestei luni RATBV a pus în vânzare ”Abonamentul lunar metropolitan”, la prețul de 195 de lei, care poate fi folosit pe toate liniile de transport operate în municipiul Brașov și zona metropolitană Brașov, fără limită a numărului de călătorii. Pentru acest titlu de călătorie există și varianta ”Abonamentului anual metropolitan”, la prețul de 1.950 lei.
Inapoi