Stiri

Show Hairstyle – un spectacol inedit de promovare a talentelor!

523

Prieteni ai Asociației Zâmbește pentru Viitor,  hairestyles din  Brasov, vin anul acesta alături de echipa asociatiei pentru a sustine intr-un mod unic cea mai mare #Călătorie a #Talentelor, dedicata copiilor din sistemul de protectie de stat! De aceasta data, cu ceva nou, chiar si pentru noi.

O echipa tanara hairstyles profesionisti si cunoscuti in acest domeniu si-au dedicat timpul lor in sprijinul proiectului “ Călătoria Talentelor, oferind clienților dintr-un mall foarte cunoscut brasovenilor un nou look în cadrul unui spectacol magnific. Evenimentul va avea loc sambata si duminica din data de 29 și 30 Octombrie 2022 începând cu orele 14:oo. 

Fadexpert Brașov este ambasadorul celui mare spectacol de promovare a talentelor artistice ale copiilor, adolescenților și tinerilor instituționalizați si nu numai. 

Ne dorim sa dăruim momente frumoase cu scopul strangerii de fonduri pentru copiii care vor castiga si sa punem la dispozitia acestora cursuri de perfectionare in arta talentului. Si cum este o cauza nobila pentru oamenii nobili, vom avea alaturi si un grup de voluntari, studenți de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Brasov. Doar împreună putem sa le fim aproape, a le îndeplini dorințele copiilor, emoțiile, curajul, așteptările lor. Vrem sa avem momente deosebite alaturi de copiii minunati, frumosi , talentati si in eitia a V-a din acest an. Zambetul lor este rasplata noatra.

Multumim, Coresi, comunitatii brasovene  si tuturor celor care s-au alaturat si au raspuns pozitiv in sustinerea proiectului nostru, pentru copii si tineri din “Călătoria Talentelor” dar si voluntarilor echipei AZPV!” – Rupi Matteo, Presedinte Asociatia Zambeste pentru Viitor

Va asteptam pe 29 si 30 octombrie 2022, in Coresi, sa sustinem impreuna talentele artistice a copiilor din centrele de plasament si nu numai!

Inapoi