Evenimente

Degustare de Trabucuri și Băuturi Selecte cu Dorin Chitiba la Galleria Art and Coffee!

480

Vă așteptăm la o seară de excepție în universul trabucurilor și băuturilor fine! Galleria Art and Coffee alături de Le Sommelier Depot vă invită să vă alăturați evenimentului, sâmbătă, 19 august, de la ora 19:00, la Galeria Art and Coffee de pe strada Colonel Ion Buzoianu nr. 1A, pe terasa locației, chiar în fața Primăriei Brașov.

Ceea ce face această seară cu adevărat unică este prezentarea susținută de către Dorin Chitiba, un tobacconist profesionist și Cigar Somelier acreditat de prestigioasa University of Tobacconist USA. Cu o expertiză vastă în lumea trabucurilor, Dorin Chitiba va aduce în fața voastră cunoștințe și povești captivante din acest domeniu fascinant.

Nu doar atât, ci Dorin Chitiba este și ambasadorul mărcii Rocky Patel în România. Cu o pasiune contagiante pentru trabucuri și o vastă cunoaștere în spate, el vă va împărtăși din experiența sa bogată, aducând un strop de magie în fiecare puf.

Această seară este dedicată pasionaților și curioșilor, celor care doresc să exploreze subtilitățile aromelor și să înțeleagă arta de a savura un trabuc alături de băutura potrivită. Fie că sunteți deja cunoscători sau doriți să faceți primele pași în acest univers, veți fi ghidați de mâna expertă a lui Dorin Chitiba.

Împreună cu el, veți descoperi istoria și procesele din spatele trabucurilor, veți învăța cum să le alegeți și să le asociați într-un mod inedit cu băuturile fine pregătite special pentru această seară.

Nu ratați oportunitatea de a învăța de la un adevărat maestru în domeniu și de a vă bucura de compania celor pasionați de aceeași artă! Rezervați-vă locul acum la numărul de telefon: 0744 566 326

Produsele alese pentru acest eveniment sunt cu grijă selecționate:

  1. ROBUSTO – o țigară ușoară maturată timp de 7 ani, cu note cremoase. Asociați-o cu Romul!
  2. Leaf Maduro TORO – intensitate medie, o alegere perfectă alături de Whisky!
  3. Cavalier Geneva Toro Gordo – cu o intensitate medie-tare maduro.

Va așteptăm la Galleria Art and Coffee, Colonel Buzoianu nr 1A, pe terasă

 

Inapoi