Stiri

VIDEO – Povestea vinului merge mai departe…La Munte!

VIDEO - Povestea vinului merge mai departe...La Munte! Festivalul de vinuri "Vin La Munte" editia a VI-a, initiat si organizat de Le Somelier Depot si Design for your Business, aduce in atentia cunoscatorilor si pasionatilor peste 600 de vinuri de clasa oferite spre degustare de catre 90 de expozanti din toata tara. Licoarea bachica va fi pusa in valoare timp de 2 zile pline de surprize gustative si culturale de cel mai inalt rang. Sunteti invitati sa luati parte la un intreg festin in perioada 1-2 aprilie la Hotel Qosmo (strada Zaharia Stancu nr. 4, vis - vis de Coresi Mall). Dupa cinci editii de succes, cel mai mare festival de vinuri din Transilvania continua sa garanteze, dupa o selectie riguroasa, participarea unui numar impresionant de crame. Notorietatea i se trage si datorita faptului ca pune la dispozitie un spatiu generos de dialog si promovare tuturor reprezentantilor HoReCa. Nu sunt uitati nici consumatorii de vinuri, festivalul venind in intampinarea unui numar impresionant de vizitatori la standuri, cu o serie de evenimente dintre care nu vor lipsi masterclass-urile interactive, conferintele Vin la Munte, lansarile de carte si apreciatul concurs de vinuri prezidat de Radu Rizea. Un public format din specialisti si pasionati care apreciaza la justa valoare panoplia vinurilor de calitate. #festivalulvinlamuntebrasov #vinlamunte #festivaldevinbrasov #vinlamuntebrasov #lesommelierdepotbrasov #designforyourbusiness #multumim

Publicată de Info1 TV pe Joi, 30 martie 2023

Festivalul de vinuri „Vin La Munte” editia a VI-a, initiat si organizat de Le Somelier Depot si Design for your Business, aduce in atentia cunoscatorilor si pasionatilor peste 600 de vinuri de clasa oferite spre degustare de catre 90 de expozanti din toata tara.
Licoarea bachica va fi pusa in valoare timp de 2 zile pline de surprize gustative si culturale de cel mai inalt rang.
Sunteti invitati sa luati parte la un intreg festin in perioada 1-2 aprilie la Hotel Qosmo (strada Zaharia Stancu nr. 4, vis – vis de Coresi Mall). Dupa cinci editii de succes, cel mai mare festival de vinuri din Transilvania continua sa garanteze, dupa o selectie riguroasa, participarea unui numar impresionant de crame. Notorietatea i se trage si datorita faptului ca pune la dispozitie un spatiu generos de dialog si promovare tuturor reprezentantilor HoReCa.
Nu sunt uitati nici consumatorii de vinuri, festivalul venind in intampinarea unui numar impresionant de vizitatori la standuri, cu o serie de evenimente dintre care nu vor lipsi masterclass-urile interactive, conferintele Vin la Munte, lansarile de carte si apreciatul concurs de vinuri prezidat de Radu Rizea.
Un public format din specialisti si pasionati care apreciaza la justa valoare panoplia vinurilor de calitate.

#festivalulvinlamuntebrasov #vinlamunte #festivaldevinbrasov #vinlamuntebrasov #lesommelierdepotbrasov #designforyourbusiness #multumim

Inapoi