Stiri

Un concept de florărie unic în Brașov!

1.1K

“Ralu’s Flowers and Wine”, un concept de florărie unic în Brașov

Începutul lunii iulie a adus în Brașov un concept unic în oraș, și anume o florărie specială, în care florile proaspete și vinul de calitate pot scrie împreună o poveste, fie că este vorba de o seară romanticâ, o aniversare sau un cadou surpriză pentru cineva drag.

Raluca Alionte a adus pe piața brașoveană un loc unic, în care se pot găsi flori și aranjamente florale pentru orice eveniment, dar și peste 30 de etichete, atent selecționate de la importante crame românești. “Am pornit de la ideea că florile mereu au făcut casă bună cu un vin de calitate, iar la noi în florărie le poți găsi pe ambele. Desigur, nu este obligatoriu să fie cumpărate împreună, dar prin acest concept am considerat că putem veni în întâmpinarea celor care oricum și le-ar dori, iar noi le putem oferi în același loc. Am fost plăcut surprinși de feedback-ul primit la deschidere, atunci când, împreună cu cei de la Domeniile Averești, care au oferit o degustare de vinuri, am oferit o seară plăcută celor prezenți. Este o idee unică și avem mare încredere în ea și în felul în care va fi primită pe piața brașoveană”, a spus proprietara florăriei “Ralu’s Flowers and Wine”.

Florăria o puteți găsi pe strada Zizinului nr 5 (între clinica veterinară si Garanti Bank), fie la numărul de 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐀𝐩𝐩: 0742 653 265 sau e𝐦𝐚𝐢𝐥: ralucaflorentinaalionte@gmail.com.
#florariebrasov #comenzifloribrasov #livrarifloribrasov #aranjamentefloralebrasov #floribrasov #buchetefloribrasov #vinuriromanesti #domeniileaveresti #degistarevin #evenimente #vincuflori

Inapoi