Stiri

Victorie la European Rally Trophy pentru pentru Ionut Zabava si Andrei Toderas

370

Victorie la Clasa RC5 si locul 8 in Clasamentul General al European Rally Trophy pentru Ionut Zabava si Andrei Toderas

 

Echipajul brasovean se intoarce din Serbia cu un rezultat onorabil, care vine sa consolideze pozitia Brasovului pe harta motorsportului romanesc. Dupa cele 12 Probe Speciale, Ionut Zabava si Andrei Toderas au obtinut locul 1 la Clasa RC5, locul 4 in cadrul Grupei ERT4 si un meritoriu loc 8 in Clasamentul General al competitiei desfasurata in 23-25 septembrie, in Vrnjačka Banja, Serbia. Pilotand un Renalut Clio Rally 5, cei doi au devansat pe podium, in cadrul Clasei RC5, echipajele:  V. Dimushevski – B. Gushiko din Macedonia si  A. Tomov – Y. Brankov din Bulgaria.

Ionut Zabava: “A fost o experienta nu doar utila, ci si foarte frumoasa. Un raliu organizat impecabil, cu probe foarte frumoase, dar in egala masura foarte tehnice. Impreuna cu Andrei, caruia tin sa-i multumesc pentru modul impecabil in care a gestionat toata cursa, am avut un ritm bun, lucru confirmat si de pozitia noastra in clasament. Daca in prima zi am intampinat o mica problema tehnica, in cea de-a doua parte a competitei am optat pentru o evolutie rapida dar sigura, care sa ne conserve rezultatul. In concluzie, am inteles ca prezenta echipajelor romanesti in competitiile internationale este foarte importanta atat din punct de vedere al imaginii, cat si al experientei acumulate. Le multumim partenerilor nostri, fara de care prezenta noastra in Serbia nu ar fi fost posibila, dar si sustinatorilor nostri care ne-au incurajat pe tot parcursul competitiei.”

 

Echipajul Ionut Zabava – Andrei Toderas este sustinut de: RURIS, Castrol Romania, Rubi, Icco Systems, Contentfactory1, Allmountain.ro, Olin, PlayBike Biciclete si Aero Motors Serv.

 

Inapoi