Stiri

Video – elicopterul SMURD a intervenit din nou în zona Poiana Brașov

Video – elicopterul SMURD a intervenit din nou în zona Poiana Brașov pentru a ajuta o persoană grav rănită. Potrivit informațiilor primite, un elicopter SMURD de la Punctul de Operare Aeromedicală Brașov a fost solicitat pentru a prelua o persoană care a suferit o fractură de tibie și peroneu la Cabana Postăvaru. Echipajul SMURD a ajuns rapid la locul incidentului și a preluat persoana rănită pentru a o transporta la spital în siguranță.

Pe lângă această intervenție, salvatorii montani au fost solicitați să ajute și alte 13 persoane care s-au accidentat în aceeași zi. Dintre acestea, 8 persoane au fost predate echipajelor SAJ/SMURD pentru a fi transportate la unitățile medicale pentru investigații medicale de specialitate.

Eforturile și intervențiile prompte ale echipelor de salvare din zonă au fost cruciale pentru a oferi ajutorul necesar persoanelor afectate. Este important să fim recunoscători pentru munca acestor eroi de zi cu zi care își riscă viețile pentru a salva pe cei aflați în pericol!
#info1tv #News #Salvamont
SMURD #salvatorimontani #interventie #aeromedical #Brașov #PoianaBrașov #transportmedical #siguranta #ajutor #serviciidesanatate #recunostinta

Inapoi