Evenimente

Video – Roxana MÎNZATU la Topul Național al Firmelor – Faza Judeteană

Video – Roxana MÎNZATU, Membră a Camerei Deputaților din România – discurs la Topul Național al Firmelor – Faza Judeteană, ediția a XXVII-a.

„A fost un privilegiu să transmit și eu un mesaj de recunoștiință și încurajare a antreprenorilor brașoveni la un Top al firmelor organizat în condiții dificile…

Colaborez cu echipa de la Camera de Comerț Brașov de mulți ani în beneficiul comunității de afaceri brașovene.

Împreună, am implementat proiecte de formare în antreprenoriat, am îmbunătățit legi sau reguli ale unor finanțări europene. De la StartupNation până la StartUp Plus sau Diaspora StartUp până la legislația privind ucenicia și subvenționarea acesteia până la stagii de practică pentru elevi sau studenți, am pus fiecare puținul nostru pentru a ajuta ca afaceri frumoase să fie lansate sau ca tineri să fie formați în meserii relevante.

În acest 2020 atât de dificil am fost impresionată când Camera de Comerț Brașov a fost printre puținele organizații care au răspuns cu Da la apelul meu de implicare în proiectul Prima Tabletă Educațională Românească. Au mobilizat companii pentru a dona un produs educațional necesar ca aerul. Și nu e puțin lucru ca Allview, unul dintre premiantii Topului Firmelor de anul acesta, a fost sufletul proiectului prin tabletele puse la dispoziție.

Așa încât, și anul acesta am fost prezentă la Topul Firmelor așa cum nu aș fi lipsit de la niciun eveniment al familiei mele.

Chiar dacă nu am reușit să fac nici pe departe tot ce speram pentru antreprenoriatul brașovean, m-am străduit să fiu un partener implicat și deschis.” Sursa text – roxanamanzatu.ro

#Info1TV #Stiri #NEWS #RoxanaMÎNZATU #Deputat #TopulNaționalalFirmelor #CCIBV #StartUpNation #Microgranturi
Inapoi