Politica

Violeta Radu candidează pentru Primăria Brașov

4.2K

Violeta Radu este femeia care intră în competiția din lumea bărbaților ce candidează la funcția de primar al Brașovului.

Violeta Radu: ”Sunt mama, am crescut in acest oras 4 copii. Sunt antreprenor, vin din sectorul industrial, cu o experienta de management, atat in tara cat si in strainatate. Sunt manager de meserie. 

‌Am activat si activez in mai multe industrii si servicii, prima si ultima industrie draga mie – fashion- unde la varsta de 16 ani am devenit model si unde am invatat ce inseamna FRUMOSUL. In acelasi timp m-am specializat in industria usoara si actualmente am o fabrica, unde lucram pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume. 

‌Am trait, muncit, studiat in mai multe tari precum Olanda, Statele Unite ale Americii, Italia. In toate aceste tari am invatat cate ceva, iar dupa multi ani m-am intors in tara sa-mi construiesc o afacere. 

‌Cu sinceritate va spun ca m-am intors datorita dorului de parinti, de surori si tara. Imi era dor de tot ce insemna Romania mea si purtam cu mandrie numele de roman in stainatate! Numai cine a fost plecat din tara cunoaste acest DOR…”

Proiectele propuse de Violeta Radu, candidat din partea Partidului PPU-SL, sunt strâns legate de digitalizare, de eficientizarea aparatului administrativ, de regivorarea turismului brașovean la nivel internațional și de creșterea din punct de vedere cultural.

Într-o lume condusă în majoritate de bărbați, Violeta Radu spune că poate fi liantul ideal pentru promovarea unor valori și observarea detaliilor care scapă ochiului masculin.

Aici se poate semna online:  www.violetaradu.ro/sign

Violeta Radu

 

Inapoi